כל תנורי הפיצה מצויידים באבן שמות מיוחדת לאפיית פיצות אשר מיוצרת בורונה שבאיטליה.
כל התנורים בעלי חזית נירוסטה מבריקה, זכוכיות בדלתות ותאורה בכל תא אפייה כסטנדרט ללא פשרות.
התרמוסטטים הינם מתוצרת EGO גרמניה לקבלת דיוק ואמינות.
כל התנורים בנויים עם 4 דפנות מבודדות לחיסכון באנרגיה.
בכל תנורי הפיצה הדלתות משולבות זכוכיות בנויות מידית מונעת חום, פנים הדלת עשוי אמייל וחזית נירוסטה.
לכל גוף חימום יש תרמוסטט אשר שולט על החום.
מהי פיצה ?
פיצה היא מאפה המבוסס על בצק דק, בדרך כלל בצק שמרים, המכוסה בשכבה של רוטב, גבינה ותוספות שונות.
הפיצה היא במקור מאכל איטלקי מסורתי. הפיצה הובאה לארצות הברית על ידי מהגרים איטלקיים, שם הפכה למזון מהיר מקובל ביותר. גירסת המזון המהיר האמריקאית של הפיצה הפכה לאחד המזונות המהירים הנפוצים ביותר בעולם בכלל.
פיצה מרגריטה
פיצה מרגריטה היא הפיצה האיטלקית המוכרת ביותר. פיצה זו מבוססת על רוטב מעגבניות מבושלות מרוסקות ומסוננות הנקרא באיטלקית PASATA מעל הרוטב מונחת גבינת המוצרלה. ועלי הבזיליקום,בדפנות הפיצה נמשח שמן זית איכותי.
פיצה לבנה
סוג של פיצה המוכר פחות מחוץ לאיטליה, המבוסס על אותו בצק מסורתי ללא רוטב עגבניות. לעתים את רוטב העגבניות מחליף רוטב אחר כגון רוטב פסטו או רוטב על בסיס שמנת, ולעתים אין שימוש כלל ברוטב אלא רק בגבינות ומגוון תוספות.
קלצונה (באיטלקית "גרב גדול")
ידוע גם כ"פיצה ממולאת" או "פיצה על פיצה". פיצה העשויה בסגנון פיצה נפוליטנה, כאשר הבצק מקופל לפני האפיה באופן בו הרוטב, הגבינה והתוספות השונות הופכים למילוי בתוך הפיצה.
הגרסה האמריקאית
בגירסתה האמריקאית, בצק השמרים של הפיצה הפך לעבה יותר, הצורה הקלאסית של הפיצה נחתכה למשולשים לראשונה בארצות הברית ולפיצה התווספו תוספות שונות שאינן דווקא מהמטבח האיטלקי, כדוגמת פיצה בנוסח הוואי בתוספת אננס, פיצה בתוספת דג אנשובי, פיצה עם פפרוני (נקניק), בייקון וכן הלאה. גרסה זו התפשטה לשאר העולם דרך סניפי מזון מהיר כדוגמת פיצה האט ודומינוס פיצה.
בארצות הברית ישנן שלוש גרסאות עיקריות לפיצה-
A הגרסה הניו יורקית - הדקה, שמזכירה את הגרסה האיטלקית הקלאסית אך מכיוון שאינה נעשית בטאבון עם עצים הבצק האפוי לא יציב אלא צונח.
B הגרסה מקונטיקט - השונה, שנעשתה על ידי פיצאיולו בשם פפה שהיה אלרגי לגבינת המוצרלה ולעגבניות והכין פיצה עם צדפות
C הגרסה העבה משיקגו - "הפיצה פאי" אשר הובאה גם היא לארץ בזמנו ונעשית בתבנית עגולה של עוגה, הבצק עבה מאוד ולדעת הניו-יורקים עבה מידי.....