מס' פריטים: 0
קטגוריה ראשית » תנור פיצה, תנורי אבן לפיצה
לקטגוריה הקודמת לקטגוריה הראשית לקטגוריה הבאה


תנור פיצה, תנורי אבן לפיצה


קיטשן-ליין מייבאת ומשווקת מגוון רחב של תנורי פיצה מקצועיים בגדלים שונים ממספר יצרנים מובילים, כל התנורים הינם מהשורה הראשונה של תנורי הפיצה האיכותיים ביותר עם המרכיבים האיכותיים ביותר.
אנו שמים דגש על מספר אלמנטים הכרחיים בכל תנור פיצה, אבן התנור הנה אבן שמות איטלקית בכל התנורים ! המעניקה איכות אפייה מדהימה ואיכותית. 
תרמוסטט בקרת הטמפ': דרישתנו מכל היצרנים להתקין אך ורק תרמוסטט המיוצר ע"י חברת EGO גרמניה. 
מגוון תנורי הפיצה אשר אנו מייבאים הינו רחב ביותר החל מתנורי חימום, תנורי אפייה לפיצה עגולה ותנורי אפייה לפיצה טליו (פיצה במגשים) ויש להתאים את התנור הנחוץ לכלם בקפידה ואנו נשמח לעזור ולייעץ לכם.
 

תנור מסוע T64 תוצרת Moretti Forni איטליה
דגם: T64E
לפרטים >

תנור מסוע לפיצה חשמלי תוצרת MORETTI FORNI איטליה
דגם: T75E
לפרטים >

תנור מסוע לפיצה חשמלי תוצרת MORETTI FORNI איטליה
דגם: T97E
לפרטים >

2 תנורי מסוע לפיצה גז תוצרת Moretti Forni איטליה
דגם: COMP TG2/S
לפרטים >

תנור פיצה 2 תאים MORETTI FORNI ITALY
דגם: PD60.60
לפרטים >

תנור פיצה דיגיטלי 2 תאים תוצרת MORETTI FORNI איטליה
דגם: 105.65
לפרטים >

תנור פיצה Amalfi Vintage 3 תאים תוצרת Moretti Forni איטליה
דגם: Amalfi Vintage B 3 Chamber
לפרטים >

תנור פיצה תא אחד תוצרת RM
דגם: FP36R
לפרטים >

תנור פיצה 2 תאים RM
דגם: FP-66R
לפרטים >

תנור פיצה מקצועי 2 תאים תוצרת RM צ'כיה
דגם: E-8 - Pizza Oven
לפרטים >

תנור פיצה 2 תאים מקצועי תוצרת RM צ'כיה
דגם: E-12L - Pizza Oven
לפרטים >

תנור פיצה ענק תוצרת RM GASTRO
דגם: E-18
לפרטים >

תנור אבן לפיצה תא אחד 50 ס"מ תוצרת EGS
דגם: P501
לפרטים >

תנור אבן לפיצה שני תאים 50 ס"מ תוצרת EGS
דגם: P502
לפרטים >

תנור פיצה 2 תאים מקצועי תוצרת EGS
דגם: P522
לפרטים >

תנור אבן לפיצה שני תאים 92 ס"מ תוצרת EGS
דגם: P926D
לפרטים >

תנור אבן לפיצה בעיצוב יוקרתי שני תאים 92 ס"מ תוצרת EGS
דגם: P902
לפרטים >

תנור לפיצה Teglia תוצרת קסטלי איטליה
דגם: C 2/4
לפרטים >

תנור לפיצה Teglia תוצרת קסטלי איטליה
דגם: C 3/6
לפרטים >

תנור חימום לפיצה תוצרת קסטלי איטליה
דגם: SP B/3
לפרטים >

תנור פיצה מקצועי 3 תאים תוצרת קסטלי CASTELLI FORNI
דגם: Mini Gold 3
לפרטים >

תנור פיצה, תנורי אבן לפיצה


כל תנורי הפיצה מצויידים באבן שמות מיוחדת לאפיית פיצות אשר מיוצרת בורונה שבאיטליה.
כל התנורים בעלי חזית נירוסטה מבריקה, זכוכיות בדלתות ותאורה בכל תא אפייה כסטנדרט ללא פשרות. 
התרמוסטטים הינם מתוצרת EGO גרמניה לקבלת דיוק ואמינות.
כל התנורים בנויים עם 4 דפנות מבודדות לחיסכון באנרגיה.
בכל תנורי הפיצה הדלתות משולבות זכוכיות בנויות מידית מונעת חום, פנים הדלת עשוי אמייל וחזית נירוסטה.
לכל גוף חימום יש תרמוסטט אשר שולט על החום.

מהי פיצה ?

פיצה היא מאפה המבוסס על בצק דק, בדרך כלל בצק שמרים, המכוסה בשכבה של רוטב, גבינה ותוספות שונות.
הפיצה היא במקור מאכל איטלקי מסורתי. הפיצה הובאה לארצות הברית על ידי מהגרים איטלקיים, שם הפכה למזון מהיר מקובל ביותר. גירסת המזון המהיר האמריקאית של הפיצה הפכה לאחד המזונות המהירים הנפוצים ביותר בעולם בכלל.

פיצה מרגריטה
פיצה מרגריטה היא הפיצה האיטלקית המוכרת ביותר. פיצה זו מבוססת על רוטב מעגבניות מבושלות מרוסקות ומסוננות הנקרא באיטלקית PASATA מעל הרוטב מונחת גבינת המוצרלה. ועלי הבזיליקום,בדפנות הפיצה נמשח שמן זית איכותי.

פיצה לבנה
סוג של פיצה המוכר פחות מחוץ לאיטליה, המבוסס על אותו בצק מסורתי ללא רוטב עגבניות. לעתים את רוטב העגבניות מחליף רוטב אחר כגון רוטב פסטו או רוטב על בסיס שמנת, ולעתים אין שימוש כלל ברוטב אלא רק בגבינות ומגוון תוספות.

קלצונה (באיטלקית "גרב גדול")
ידוע גם כ"פיצה ממולאת" או "פיצה על פיצה". פיצה העשויה בסגנון פיצה נפוליטנה, כאשר הבצק מקופל לפני האפיה באופן בו הרוטב, הגבינה והתוספות השונות הופכים למילוי בתוך הפיצה.

הגרסה האמריקאית
בגירסתה האמריקאית, בצק השמרים של הפיצה הפך לעבה יותר, הצורה הקלאסית של הפיצה נחתכה למשולשים לראשונה בארצות הברית ולפיצה התווספו תוספות שונות שאינן דווקא מהמטבח האיטלקי, כדוגמת פיצה בנוסח הוואי בתוספת אננס, פיצה בתוספת דג אנשובי, פיצה עם פפרוני (נקניק), בייקון וכן הלאה. גרסה זו התפשטה לשאר העולם דרך סניפי מזון מהיר כדוגמת פיצה האט ודומינוס פיצה.

בארצות הברית ישנן שלוש גרסאות עיקריות לפיצה-
A הגרסה הניו יורקית - הדקה, שמזכירה את הגרסה האיטלקית הקלאסית אך מכיוון שאינה נעשית בטאבון עם עצים הבצק האפוי לא יציב אלא צונח.
B הגרסה מקונטיקט - השונה, שנעשתה על ידי פיצאיולו בשם פפה שהיה אלרגי לגבינת המוצרלה ולעגבניות והכין פיצה עם צדפות
C הגרסה העבה משיקגו - "הפיצה פאי" אשר הובאה גם היא לארץ בזמנו ונעשית בתבנית עגולה של עוגה, הבצק עבה מאוד ולדעת הניו-יורקים עבה מידי.....

 

 
טלפון: 03-913-3030   פקס: 03-913-2323   מייל: info@kitchen-line.com

ציוד למסעדות  צ'יפסר גז   גריל רדיאנטי   בלנדר כותש קרח   ציוד לפיצריה  ציוד לבתי קפה  מכונת שווארמה   מכונות ברד  בלנדר מקצועי    מכונת קרח    מכונת קרח    הצהרת נגישות

כל הזכויות שמורות © הצהרת נגישות