ציוד לפיצריה, הקמת פיצריה

ציוד לפיצריה

 

חושבים להקים פיצריה ? מסעדה שמגישה פיצות, פוקאצ'ות וכדו' ? הגעתם למקום הנכון ! כל הציוד לפיצה במקום אחד.

 

אצלנו בקיטשן-ליין תמצאו את כל הציוד לפיצרייה, החל מתנור פיצה המופעל ע"י חשמל או גז, פותחת בצק, מרדדת בצק, מחלקות פיצה, מלוש להכנת בצק, מיקסר לבצק, מקררי עבודה לפיצרייה, מקררי אחסנה, מכונות ברד, טוסטרים, תנורי חימום לפיצה, קוצץ ירקות, מגרדת גבינה ועוד.

 

ובכן, נתחיל מלב הפיצרייה שהוא תנור הפיצה!

 

אם אתם מחפשים למכור פיצה איכותית אתם חייבים תנור אבן, אם אתם מתכננים לעבוד על מחיר נמוך וכמויות גדולות אתם צריכים לבחור בתנור מסוע שבו הפיצה היא פחות איכותית אך נועד לכמויות גדולות כמו 1+1 וכו'.

 

התנור הפופולארי הנמכר ביותר הוא תנור אבן המופעל ע"י חשמל.

יש חשיבות גדולה לתנור פיצה שבכל תא אפייה יש אבן שמות מיוחדת לפיצה, אבן זו יודעת להעביר את החום לבצק מבלי לשרוף אותו. כך תקבלו פיצה בעלת בצק קריספי במיוחד.

 

התנור הקטן ביותר שיכול לאפות 2 פיצות משפחתיות, פיצה אחת בכל תא הינו דגם 502 מתוצרת חברת EGS. תנור זה מופעל ע"י חשמל ולכל גוף חימום יש תרמוסטט כך שניתן להגיע לתוצאות מדויקות ואחידות לכל פיצה. כל תא משולב באבן שמות.



תנור גדול יותר והפופולארי ביותר בארץ הינו דגם 902 מתוצרת EGS.

תנור זה מופעל ע"י חשמל, לכל גוף חימום יש תרמוסטט וכל תא ניתן להפעלה בנפרד.

כל תא משולב באבן שמות וניתן לאפות 2 פיצות משפחתיות בכל תא.

ניתן להוסיף עוד תא אפייה על גבי תנור זה ובכך להגדיל בעתיד את כושר הייצור בעוד 2 פיצות משפחתיות.


 

הכנת הבצק, במידה והנכם רוצים לייצר בעצמכם את הבצק אתם תצטרכו מלוש לבצק או מיקסר.

המלוש הינו מכשיר אשר נבנה ונועד רק להכנת בצק, הוא חזק מאוד ונוח לעבודה. ניתן לקבלו במגוון גדלים.

ישנם כאלו שמעדיפים להכין בצק ע"י שימוש במיקסר, אם בוחרים במיקסר חשוב לדעת שניתן להכין במיקסר 1\3 מכמות הליטר של סיר המיקסר.

 

אופציה אחרת היא לקנות את כדורי הבצק מוכנים, העלות היא אחרת כמובן יותר יקרה מלייצר את הבצק בעצמכם, אך זו גם אופציה אם אתם רוצים לחסוך תחילה את עלות המלוש או המיקסר.

 

פותחת בצק / מרדדת בצק

פותחת הבצק הינה כלי חשוב בנוחיות העבודה בפיצרייה, כאשר עובדים עם פותחת בצק אין צורך בעובדים סופר מקצועיים אשר מומחים בפתיחת בצק פיצה. פותחת הבצק פותחת כדורי בצק תוך שניות לעיגול גדול ויפה.

חשוב לדעת, כאשר מוצאים כדור בצק מהמקרר רידוד/פתיחת הבצק היא לא משימה קלה וללא פותחת בצק דרוש עובד מיומן כדי לבצע פעולה זאת.



מקררי עבודה ואחסנה

מקרר הכנת הפיצות הינו מרכיב חשוב בנוחות העבודה ובמהירות הכנת הפיצות, מקרר העבודה בו מרוכזים כל התוספות של הפיצה, רוטב הפיצה והגבינה המגורדת. כל אלו מחולקים בתבניות ומונחים בצורה קלה ונוחה לעבודה.
כל מלאכת הרכבת הפיצה נעשית על מקרר זה וממנו הפיצה מוכנסת לתנור.

 

 
 
טלפון: 03-913-3030   פקס: 03-913-2323   מייל: info@kitchen-line.com

ציוד למסעדות  צ'יפסר גז   גריל רדיאנטי   בלנדר כותש קרח   ציוד לפיצריה  ציוד לבתי קפה  מכונת שווארמה   מכונות ברד  בלנדר מקצועי   מכונת קרח   שלח לחבר

כל הזכויות שמורות ©