סיר בישול מתהפך הפועל בשיטת חימום עקיף ולא ישיר
בישול בשיטת חימום עקיף הינו מהיר יותר, איכותי יותר ונפרט לכם מדוע:
בסירי בישול רגילים בעלי חימום ישיר גופי החימום ממוקמים בתחתית הסיר ומרכזים את כל החום בתחתית.
מצב זה גורם ברוב המיקרים של הבישול לשריפת תחתית הסיר והצורך לערבב את תכולת הסיר מידי פעם.
סירי הבישול אותם אנו מייבאים כולם עובדים בשיטת החימום העקיף. סיר הבישול הינו בעל תחתית ודפנות כפולות ממש סיר בתוך סיר שבינהם יש מים מזוקקים.
בתוך המים מורכבים יחידות של גופי חימום רבי עוצמה אשר מחממים את המים המזוקקים למצב קיטור ובאמצעות הקיטור סיר הבישול מתחמם באופן שווה לא רק בתחתית אלה בכל היקפו. חשוב לדעת שמערכת הבישול של הסיר הינה מערכת סגורה.
כל סיר בישול מצוייד במנגנון היפוך חזק ואמין, לכל סיר ברז מילוי מים מובנה במכשיר.