משטח צלייה או בשפת המקצוענים גרידל משמש לטיגון על גבי פלטת ברזל לוהטת. בקטגוריה זו תמצאו משטחי צלייה המופעלים באמצעות חשמל, אם אתם מחפשים גז תעברו לקטגוריה הבאה.
ישנו מגוון רחב של מכשירים וחשוב לבחור את משטח הצלייה בהתאם לשימוש לו הוא מיועד כגון: שימוש חלבי: חביתות, פנקייק חלומי וכו' רצוי לעבוד בחשמל ואין צורך לבחור בפלטה בעלת עוצמה רבה מדי. שימוש בשרי או דגים: במקרה זה רצוי לבחור משטח צלייה חזק ובעל פלטת צלייה עבה עם מספר אזורי טמפ' שונים. אנו נשמח לייעץ לכם בנושא. |
 |
|