מס' פריטים: 0
קטגוריה ראשית » מכשיר אינדוקציה - כירה אינדוקטיבית
לקטגוריה הקודמת לקטגוריה הראשית לקטגוריה הבאה


מכשיר אינדוקציה - כירה אינדוקטיבית

מכשיר האינדוקציה למטבח המקצועי מורכב בתוך מבנה עשוי נירוסטה אשר בתוכו שדה חשמלי, המשטח העליון של המכשיר עשוי מזכוכית קראמית עמידה בחום שעליה מניחים את המחבתות או סירי הבישול.
כל כלי הבישול חייבים להיות מותאמים לבישול באינדוקציה וניתן לזהות אותם ע"י סימון בתחתית הכלי.

ברשותנו מבחר מכשירי אינדוקציה למחבתות, סירים ומחבתות ווק.


מכשיר אינדוקציה פיקוד מכני תוצרת Smart Cook
דגם: SC-3500-M
לפרטים >

מכשיר אינדוקציה פיקוד דיגיטלי 3500 וואט SMART COOK
דגם: SC-3500-D
לפרטים >

אינדוקציה כפולה מקצועית תוצרת Smart Cook
דגם: SC-7000-D
לפרטים >

כירת אינדוקציה תוצרת GARLAND שוויץ
דגם: GI-BH\BA2500
לפרטים >

כירת אינדוקציה תוצרת GARLAND שוויץ
דגם: GI-BH/BA 3500
לפרטים >

כירת אינדוקציה 3500 וואט SMART COOK
דגם: BT-3500 E
לפרטים >

כירת אינדוקציה תוצרת SMART COOK

לפרטים >

ווק אינדוקציה תוצרת SMART COOK
דגם: SMWOK3100
לפרטים >

כירת אינדוקציה לסירים גדולים תוצרת SMART COOK
דגם: SM602SYS
לפרטים >

ווק אינדוקציה רב עוצמה תוצרת COOKTEC ארה"ב
דגם: MWG5000-400
לפרטים >

ווק אינדוקציה 5 KW רב עוצמה תוצרת Smart Cook
דגם: SC5KW
לפרטים >

מכשיר אינדוקציה - כירה אינדוקטיבית


אינדוקציה - כיצד זה עובד?


טכנולוגית האינדוקציה עושה שימוש באנרגיה אלקטרומגנטית כדי לחמם את כלי בישול העשויים מחומרים "מתמגנטים" (ברזל, ניקל ושאר מתכות).

כאשר מפעילים את מכשיר האינדוקציה, הסלילים מפיקים שדה חשמלי מתחלף בתדר גבוה, אשר זורם באופן קבוע דרך כלי הבישול.

מולקולות בכלי הבישול נעות קדימה ואחורה שוב ושוב, ע"י כך גורמות לכלי להתחמם ולחמם את המזון שבו.

משטח העבודה העשוי זכוכית קראמית, אינו מושפע מהשדה המגנטי מאחר ואינו מכיל חומר "מתמגנט" לכן אינו מפעיל את המכשיר.
החום של כלי הבישול יחמם את המשטח, יחד עם זאת המשטח יישאר קר.


אינדוקציה - מה היתרונות?

אינדוקציה היא הטכנולוגיה הראשונה המציעה את כל היתרונות של אנרגית הגז, ללא החסרונות של פליטת חום, גזים, סכנת דליקה ועוד. משטח בישול חשמלי שמשתווה לכזה הפועל על גז... עובדה !

 

שיטת האינדוקציה מציעה את היתרונות הבאים:


• בישול מהיר יותר

מאחר והאנרגיה מועברת ישירות דרך המתכת של הסיר, בישול באינדוקציה מהיר ביותר – אפילו מהיר יותר מגז. בתעשיית המזון זמן = כסף, לכן משטח בישול מהיר יותר מאפשר זמן הכנה קצר יותר. וכולנו יודעים מה זה אומר... רווחים גבוהים יותר !


• בישול בטיחותי יותר

בישול באינדוקציה בטיחותי בהרבה מבישול בגז או שימוש בכיריים חשמליים אחרים מאחר ואין להבה גלויה, סליל לוהט או שאר גורמים מפיצי חום העלולים להצית אדים או חומרים דליקים במטבח.


• בישול נקי יותר

ללא שאריות או שומן הנדבקים למכשיר. שימוש במטלית לחה יספיק לשמור על מכשיר נקי.


• בישול בסביבה נעימה יותר

המכשיר כמעט ואינו מפיץ חום, מאחר וכל החום נוצר במחבת עצמה. פירוש הדבר סביבת בישול קרה הרבה יותר. בישול בכיריים רגילים בגז או בחשמל המפיצים חום אל תוך המטבח שלך, מעלה בהרבה את עלויות המיזוג שלך !


• בישול זול יותר

בישול באינדוקציה יעיל יותר מאשר בישול בגז או כיריים חשמליים רגילים. למעשה, בעת שימוש בכיריים אינדוקציה, 90% מכל שקל שאתה מוציא על אנרגיה, מועבר ישירות לאן שאתה רוצה – למחבת! בישול בגז מנצל רק 55% מהאנרגיה, בישול בחשמל מנצל 65% מהאנרגיה. בנוסף,כאשר אתה מסיר את המחבת ממשטח הבישול, הכיריים נכנסים מיד למצב המתנה (Stand By), אשר כמעט ואינו צורך חשמל.

 
טלפון: 03-913-3030   פקס: 03-913-2323   מייל: info@kitchen-line.com

ציוד למסעדות  צ'יפסר גז   גריל רדיאנטי   בלנדר כותש קרח   ציוד לפיצריה  ציוד לבתי קפה  מכונת שווארמה   מכונות ברד  בלנדר מקצועי   מכונת קרח   שלח לחבר

כל הזכויות שמורות ©